Народната певица е неузнаваема  Цели 15 килограма е свалила Николина

...
Народната певица е неузнаваема  Цели 15 килограма е свалила Николина
Коментари Харесай

Няма да повярвате, но това е Николита Чакърдъкова, тунингова се и свали 15 кг

Народната певица е неузнаваема 

Цели 15 кг е свалила Николина Чакърдъкова в последните месеци, похвали се самата тя. Звездата на националната музика се е подложила на особено лекуване, с цел да се втали. В същото време се е тунинговала преди концерта си в зала 1 на НДК през февруари.

„ Сега съзнавам какъв брой съм била пълничка ”, признава Николина Чакърдъкова. 53-годишната звезда от Гоце Делчев споделя, че в последните 3-4 години хормоните й са се объркали поради нейната „ възраст женска ”. Вероятно има поради характерните промени, които нормално настъпват в женското тяло в този интервал от живота. „ Започна едно ужасно пълнеене – безусловно от въздуха ”, споделя Чакърдъкова.

Вместо да потъва в обезсърчение, тя се обърнала за помощ към доктор. Звездата на фолклора не описа в детайлности какво е направила, с цел да стопи 15 кг, само че твърди, че е приела отслабването не толкоз като метод да се разкраси, а по-скоро като лекуване. Най-вероятно е почнала да съблюдава специфична диета с понижен банкет на захар и тесто, защото надали е стопила толкоз доста мазнини единствено с лечебни процедури. Чакърдъкова била удовлетворена от резултатите от гладуването, само че в това време се надявала да смъкна най-малко още 2-3 кила, написа Уикенд.

Певицата е търсила и експерти по разкрасяване. Тя не показа тъкмо какво са й правили и услугите на какви лекари е употребила, само че от типа й проличава, че най-вероятно става въпрос за кожни лекари. „ След 50 години, като се погледнех в огледалото, имаше толкоз неща, които не харесвах в себе си! Защото душата ми е на 30-40, а лицето взе да придобива едни други черти ”, споделя звездата. Наложило й се да потърси „ и други лекари ”, които „ да върнат времето ” най-малко десетина години обратно, без обаче да прекаляват с разкрасяването.

Първото, което проличава във типа на певицата, е, че устните й са по-пухкави в сравнение с бяха преди време. Най-вероятно е употребила хиалурон, с цел да ги уголеми, само че не е прекалила с количествата, тъй че резултатът е добър. Вероятно е изпъвала и бръчки, защото при намаляване кожата нормално се отпуска. „ Сега се усещам по-щастлива, по-красива и по-млада ”, откровеничи звездата от Гоце Делчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР